Schoonmaakbedrijf Zeist

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zeist omdat u net een feestje heeft gegeven en het tijd is voor een grote schoonmaak in uw huis? Of wilt u professionele hulp bij wekelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het goede adres. Polman Schoonmaakbedrijf is al jarenlang dé specialist op het gebied van professionele schoonmaak in huis of op kantoor. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven in Zeist en zijn altijd persoonlijk betrokken bij elke schoonmaak!

Gratis offerte aanvragen 030-6953841

Schoonmaakbedrijf Polman

Schoonmaak-onderhoud

Een schone, frisse werkomgeving is prettig werken voor uw medewerkers en maakt een goede indruk op uw relaties. Hoe vaak en wat er precies…


Meer informatie

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Polman is een specialist op het gebied van gevelreiniging. Wij investeren in de opleidingen van de medewerkers en hebben de beschikking over…


Meer informatie

Glasbewassing

Stof en vuil in de lucht, in combinatie met veelvuldige neerslag, hecht zich maar al te graag buiten op de ogenschijnlijk gladde ruiten.Dit staat natuurlijk niet hel fris en representatief…


Meer informatie

Tapijt- en meubelreiniging

Een grondige reiniging van het tapijt met moderne apparatuur doet wonderen. Uw tapijt ziet er weer goed uit en een kostbare vervanging blijft U bespaard.


Meer informatie

Ultrasoon reinigen van raambekleding

Het is een hele klus voor U om raambekleding schoon te krijgen, Simpelweg omdat: men niet over de juiste en professionele machines en…


Meer informatie

Eénmalige grote schoonmaak

Wilt u een bouwoplevering compleet schoon opleveren? Of wilt u uw huis voor de foto’s voor de verkoop van uw huis tiptop opgeruimd hebben?


Meer informatie

Dieptereiniging sanitair

Reiniging van het sanitair is in eerste instantie een kwestie van hygiëne. Frisse omstandigheden dragen echter ook in belangrijke mate bij aan…


Meer informatie

Graffitiverwijdering en terrasreiniging

Is uw pand slachtoffer geworden van graffiti vandalen of bent u op zoek naar een bedrijf voor terrasreiniging? Bij Polman Schoonmaak bent u…


Meer informatie

Wat kunnen we als schoonmaakbedrijf in Zeist voor u betekenen?

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zeist omdat u zelf niet toekomt aan de schoonmaak van uw huis of kantoorpand, waar u een specialist voor nodig heeft of waar u iemand voor in dienst wilt nemen. Bij Polman Schoonmaakbedrijf weten wij precies wat u nodig heeft, of het nou de schimmel is in uw badkamer of een kleine periodieke schoonmaak. Het team van Polman Schoonmaakbedrijf bestaat uit gespecialiseerde werknemers en streven alleen om de beste kwaliteit te leveren. Wij hebben veel positieve referenties in Zeist waarvoor we de volgende schoonmaakwerkzaamheden verrichten:

Wilt u bezig gaan met de schoonmaak van uw huis, maar bevindt hetgeen wat u wilt schoonmaken zich op een plek waar u niet bij kunt? Bij Polman Schoonmaakbedrijf is het ook mogelijk om hoogwerkers te huren in Zeist. Deze zijn niet alleen erg veilig, maar zorgen dat u efficiënt te werk kunt als u op hoogte te werk gaat. Wij hebben een ruim assortiment aan hoogwerkers en helpen u dan ook graag om de juiste voor uw klus te vinden. Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op onze website.

Extra goed hoeft niet extra te kosten!

Tegenwoordig moet iedereen op de kleintjes letten, en houden wij daar graag zo veel mogelijk rekening mee. Daarom leveren wij u betaalbare kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit hoeft namelijk niet altijd duur te zijn als je goed te werk gaat. Wij werken bij Polman hard om onze klanten langdurige en tevreden relaties te laten worden. Daarom gaan wij altijd heel persoonlijk te werk. Wij waarderen het dan ook erg als u ons feedback geeft, omdat we bij Polman Schoonmaakbedrijf altijd op zoek zijn naar verbeterpunten binnen ons bedrijf om u te kunnen voorzien van de beste schoonmaak.

Daarnaast hebben we nog een aantal voordelen waarom u voor ons moet kiezen als schoonmaakbedrijf in Zeist:

  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
  • Een scherpe prijs voor goede kwaliteit
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • We houden altijd rekening met het milieu

Alle werknemers volgen bij ons een trainingsprogramma en worden opgeleid om bij u de beste kwaliteit op het gebied van schoonmaak aan huis of kantoor te kunnen leveren. Zo kunnen wij altijd zorgen dat elke afspraak die gemaakt wordt, ook daadwerkelijk wordt nagekomen. Wij zijn veel bezig met milieuvriendelijkheid. Onze werknemers gaan allemaal te werk met milieuvriendelijke producten en houden allemaal rekening met het milieu. Wij luisteren altijd aandachtig naar wat u precies van ons verwacht en proberen op deze manier uiterst tevreden klanten te hebben.

Gratis offerte aanvragen info@polmanschoonmaak.nl

schoonmaakbedrijf utrecht

Kwaliteit voorop bij ons schoonmaakbedrijf

We streven naar hoge kwaliteit en dit waarborgen we op verschillende manieren:

1

Zoals eerder genoemd, steken we veel tijd en energie in de opleiding van onze gediplomeerde medewerkers. Zo kunnen we u keer op keer verblijden met vlekkeloos geleverd werk waar niets op aan te merken valt.

2

De kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht wordt daarnaast gewaarborgd met behulp van ons eigen kwaliteitshandboek. We hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Hierdoor weet u zeker dat de gemaakte afspraken altijd nagekomen worden.

3

Met het oog op milieu gebruiken onze medewerkers altijd milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methoden. Hierdoor kunnen we als schoonmaakbedrijf ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

4

Jaar in jaar uit zijn we dankzij onze expertise en goede organisatie in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven. Dit is mede mogelijk, omdat we elk jaar op zoek zijn naar verbeterpunten en daarom altijd blij zijn met uw feedback. Heeft u feedback of wilt u feedback van anderen zien? Bekijk dan gerust onze reviews van klanten.

Voor meer voordelen van ons schoonmaakbedrijf inhuren en onze diverse diensten kunt u onze website raadplegen. Met onze dienstverlening zijn we ook actief in de nabije plaatsen Amersfoort, Soest en Utrecht.

Ja, ik wil graag een offerte!

Wilt u de service van Polman Schoonmaakbedrijf voor uw schoonmaak aan huis? Of bent u nog benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat de schoonmaak van uw huis over aan Polman Schoonmaakbedrijf en vraag direct een offerte aan. We voorzien u binnen 24 uur van een vrijblijvende prijsopgave. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen. Hierbij luisteren wij graag naar wat u van ons wenst en hopen wij dat u tevreden kunt zijn na ons werk. Voor andere vragen staan wij bij Polman Schoonmaakbedrijf ook altijd voor u klaar. We zijn zowel telefonisch als via email bereikbaar.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Waarom kies je voor Polman Schoonmaak?

Polman schoonmaak is dé specialist op het gebied van schoonmaken. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaak. Er wordt veel aandacht besteed aan het opleiden van vakmensen, want schoonmaken is mensen werk. Wij bieden een scherpe prijs, voor een zeer goede kwaliteit. Daarnaast speelt milieu,- veiligheid,- en organisatie een grote rol bij het bij ons in het schoonmaakbedrijf. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem nu eenvoudig contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke diensten biedt Polman Schoonmaak aan?

Bij Polman Schoonmaak kun je kiezen voor verschillende diensten:
schoonmaak onderhoud
glasbewassing
meubelreiniging
eenmalige grote schoonmaak.
Benieuwd naar de andere diensten? Lees dan hier verder of neem contact op.

Waar maakt Polman Schoonmaak allemaal schoon?

De medewerkers van Polman gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methodes om slijtage en beschadiging te voorkomen. Deze schoonmaakmethode passen wij overal toe. Onze schoonmakers zijn o.a. gevestigd in:
schoonmaakbedrijf Amersfoort;
schoonmaakbedrijf Zeist;
schoonmaakbedrijf Utrecht;
schoonmaakbedrijf Hilversum;
Benieuwd of we ook in jou woonplaats zitten? Neem nu eenvoudig contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

  • Wij zullen u binnen 24 uur gratis voorzien van een offerte op maat.
  • Over de aanvraag