Hoogwerker verhuur

Door de strengere regelgeving voor het werken op hoogte wordt steeds meer de inzet van hoogwerkers vereist om werkzaamheden aan gebouwen mogelijk te maken. Bij Polman bent u aan het juiste adres voor hoogwerker verhuur.

Wij beschikken over diverse hoogwerkers met een werkhoogte tot maximaal 24 meter. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare kennispartner op het gebied van hoogwerkers, we vertellen u er graag meer over.

Wat kun je met onze hoogwerker?

Een hoogwerker is de algemene benaming voor toestellen die het mogelijk maken om medewerkers veilig te laten werken. Hoogwerkers worden ingezet voor schoonmaakdoeleinden, de bouw, industrie en brandweer. Medewerkers worden door middel van een hydraulische arm naar de plaats van bestemming gebracht. Onze hoogwerkers kunnen zowel elektrisch als op benzine worden aangedreven.Veilig werken op hoogte

Een hoogwerker leent zich uitstekend voor glasbewassing. Het is een ideaal hulpmiddel voor het werken op hoogte. Deze werkzaamheden dienen immers veilig uitgevoerd te worden. Bij ons is glazenwassen uitgegroeid tot een specialisme. Alle type gevels en gebouwen, ook de hele hoge, zijn voor ons bereikbaar en nu ook voor u dankzij onze hoogwerkers.

Machinekeuze

Het kiezen van de juiste hoogwerker is van belang om veilig en efficiënt te werken. Bij ons kunt u terecht voor de Hinowa met een werkhoogte van 14,7 m en de scanlift, die beschikt over een maximale werkhoogte van 24 m. Polman adviseert u graag zodat u altijd de juiste hoogwerker voor uw situatie huurt.

U kunt een hoogwerker huren door het formulier op onze website in te vullen of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk. Binnen 24 uur sturen wij een offerte op maat.

Meer weten over hoogwerker verhuur?

In de afgelopen 40 jaar heeft Polman zich ontwikkeld tot veelzijdig en vakkundig bedrijf op het gebied van schoonmaakonderhoud, sanitair service, glazenwassen, meubelreiniging, graffiti- en terrasreiniging, gevel impregnering en nog veel meer. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over hoogwerker verhuur?

Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen