Éénmalige grote schoonmaak

Wilt u een bouwoplevering compleet schoon opleveren? Of wilt u uw huis voor de foto’s voor de verkoop van uw huis tiptop opgeruimd hebben? Dan kunt u voor een eenmalige grote schoonmaak terecht bij Polman Schoonmaak. Bouwschoonmaak bij (bouw-)opleveringen of een andere grote schoonmaak zijn ook specialismen van Polman. Polman beschikt over de specialistische kennis en ervaring om met gebruikmaking van de juiste middelen en moderne methodes het interieur van gebouwen schoon te maken en het (bouw-)vuil vakkundig te verwijderen. Zo bent u er helemaal klaar voor en ziet alles er op zijn best uit wanneer u dat wenst.

Grote schoonmaak op z’n tijd

Eens in de zoveel tijd is het ook nodig om alles eens extra onder handen te nemen. Vloeren, wanden, plafonds en meubilair verliezen langzamerhand vrijwel ongemerkt hun oorspronkelijke uiterlijk en worden dan vaal en smoezelig. Ook voor het oppoetsen en opknappen van deze onderdelen en meubilair in huis kunt u onze schoonmaakdienst eenmalig (of periodiek) inzetten.

Stoelen, bureaus en kasten kunnen af en toe ook wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken. Voor uw eigen meubels thuis, maar met name voor kantoormeubilair geldt dat een grondige reiniging niet verkeerd is om hygiënische redenen. Je maakt vaak schoon wat je ziet, maar tijdens een grote schoonmaak wordt alles zeer diep gereinigd waardoor alles pas écht schoon is. Vrijwel elke soort wand of plafond kan er weer voor lange tijd als nieuw uitzien. Door intensieve reinigingsmethodes wordt vuil zelfs tot in de kleine hoekjes en gaatjes verwijderd.

Schoonmaak na verbouwing

Na een verbouwing kan overal fijn stof zitten. Voor een zeer grondige schoonmaak na uw verbouwing kunt u Polman inzetten. Wij zorgen ervoor dat na onze bouwschoonmaak niks meer te zien is van de stoffige verbouwing.

Wilt u een eenmalige grote schoonmaak? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl