Schoonmaak onderhoud

Een schone, frisse werkomgeving is prettig werken voor uw medewerkers en maakt een goede indruk op uw relaties. Hoe vaak en wat er precies schoongemaakt moet worden verschilt per onderneming en is mede afhankelijk van specifieke wensen. Wij hebben een ruime ervaring in het schoonmaken van diverse soorten ondernemingen en instanties. Daarom weten wij als geen ander dat in een ziekenhuis nu eenmaal andere eisen worden gesteld dan in een kantoor. Terwijl een werkplaats wellicht al "schoon" genoemd mag worden als de vloer netjes is aangeveegd. Wilt u dat wij bijvoorbeeld kantoren komen schoonmaken? Laat het ons gerust weten.

In overleg wordt de zogenaamde gewenste reinheidsgraad vastgesteld. Polman stemt daarop de werkplanning, reinigingsmethodiek en -middelen af om die reinheidsgraad te kunnen garanderen. We houden zoveel mogelijk rekening met werkzaamheden en de werktijden van de gebruikers van het desbetreffende pand. Zo zorgen we er graag voor dat we uw pand schoon hebben voordat u weer aan het werk gaat.

Werkschema

Als we bij u schoonmaakonderhoud gaan verzorgen, stelt Polman Schoonmaakbedrijf een werkschema op voor de onder deze vallende werkzaamheden voor een uitvoeringsperiode van 1 jaar. Het werkschema bevat de planning van alle werkzaamheden voor de desbetreffende periode met vermelding van ten minste de volgende gegevens:

  • Het werkrooster voor de schoonmaakhandelingen en diensten die een keer per week of vaker moeten worden uitgevoerd (dagelijkse beurt);
  • Een planning per jaar voor het uitvoeren van de overige schoonmaakhandelingen en diensten (periodieke werkzaamheden);
  • De te verwachten of aanwezige risico’s die het leveren van de diensten met zich meebrengt t.o.v. de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, bij de gekozen of voorziene methode, hulpmiddelen (machines, gereedschap) en middelen.

Voor de schoonmaak van kantoren en andere panden kunt u gratis een offerte aanvragen bij Polman Schoonmaak. Neem contact op voor meer informatie betreft één grote schoonmaak.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

schoonmaakbedrijf utrecht
schoonmaak utrecht