Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Zoek dan niet verder. Polman is dé betrouwbare specialist op het gebied van schoonmaak. Omdat schoonmaken mensenwerk is, besteden we veel aandacht en geld aan vakopleidingen voor onze werknemers. Ook werken wij hard, om een scherpe prijs te bieden voor een zeer goede kwaliteit. Naast de schoonmaakeisen tellen ook factoren op het gebied van milieu-, veiligheid- en organisatorisch gebied mee. Polman is het schoonmaakbedrijf waar u naar zoekt. Het schoonmaakbedrijf in Utrecht dat het verschil maakt in uw pand.

Gratis offerte aanvragen

Schoonmaak-onderhoud

Een schone, frisse werkomgeving is prettig werken voor uw medewerkers en maakt een goede indruk op uw relaties. Hoe vaak en wat er precies…


Meer informatie

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Polman is een specialist op het gebied van gevelreiniging. Wij investeren in de opleidingen van de medewerkers en hebben de beschikking over…


Meer informatie

Glasbewassing

Stof en vuil in de lucht, in combinatie met veelvuldige neerslag, hecht zich maar al te graag buiten op de ogenschijnlijk gladde ruiten.Dit staat natuurlijk niet hel fris en representatief…


Meer informatie

Tapijt- en meubelreiniging

Een grondige reiniging van het tapijt met moderne apparatuur doet wonderen. Uw tapijt ziet er weer goed uit en een kostbare vervanging blijft U bespaard.


Meer informatie

Ultrasoon reinigen van raambekleding

Het is een hele klus voor U om raambekleding schoon te krijgen, Simpelweg omdat: men niet over de juiste en professionele machines en…


Meer informatie

Eénmalige grote schoonmaak

Wilt u een bouwoplevering compleet schoon opleveren? Of wilt u uw huis voor de foto’s voor de verkoop van uw huis tiptop opgeruimd hebben?


Meer informatie

Dieptereiniging sanitair

Reiniging van het sanitair is in eerste instantie een kwestie van hygiëne. Frisse omstandigheden dragen echter ook in belangrijke mate bij aan…


Meer informatie

Graffitiverwijdering en terrasreiniging

Is uw pand slachtoffer geworden van graffiti vandalen of bent u op zoek naar een bedrijf voor terrasreiniging? Bij Polman Schoonmaak bent u…


Meer informatie

Wat kunnen we als schoonmaakbedrijf in Utrecht voor u betekenen?

Pas als de schoonmaak van een pand ontbreekt, merken de meeste mensen hoe hard dit van belang is voor een fijne leef- of werkomgeving. Polman Schoonmaak is zo’n gamechanger die schoonmaken als een serieuze taak ziet. Schoonmaken is een vak op zich, helemaal als dit op professioneel niveau gebeurd. Of u nu een schoonmaakbedrijf in Utrecht zoekt omdat er schoonmaakwerkzaamheden zijn waar u zelf niet aan toe komt of omdat u ergens een specialist voor nodig heeft of waar u iemand voor in dienst wilt nemen, u kunt altijd bij Polman terecht.

Meer dan schoonmaak: Hoogwerker verhuur

Buiten alle schoonmaakwerkzaamheden die Polman u kan leveren, verhuren wij ook hoogwerkers in Utrecht en omgeving. Als schoonmaakbedrijf in Utrecht beschikken wij over diverse hoogwerkers tot maximaal 24 meter hoog. Voor zowel bedrijven als particulieren stellen wij bij interesse in een hoogwerker een offerte op. De offerte op maat ontvangt u altijd binnen 24 uur van ons.

Het selecteren van de juiste hoogwerker is van belang om veilig en efficiënt te werken en hier helpen wij u graag bij. Neem daarom gerust telefonisch contact met ons op voor direct advies of leg ons uw situatie voor, zodat onze experts weten welke hoogwerker perfect bij uw werkzaamheden past.

Waarom Polman als Schoonmaakbedrijf in Utrecht?

Goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Daarom bieden wij een scherpe prijs voor zeer hoge kwaliteit schoonmaakwerk. Schoonmaakbedrijf Polman is al jarenlang dé specialist op het gebied van professionele schoonmaak. Om onze klanten tevreden te blijven stellen werken we hard, maar er zijn nog vele andere redenen om voor ons als uw schoonmaakbedrijf in Utrecht te kiezen:

  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • We houden zo veel mogelijk rekening met het milieu
  • We hebben al ruim 48 jaar ervaring en blijven onszelf ontwikkelen

Gratis offerte aanvragen

schoonmaakbedrijf utrecht

Kwaliteit voorop bij ons schoonmaakbedrijf Utrecht

Wij streven naar hoge kwaliteit en dit waarborgen we op verschillende manieren.

1

Zoals eerder genoemd steken we veel tijd en energie in de opleiding van onze gediplomeerde medewerkers. Zo kunnen we u keer op keer verblijden met vlekkeloos geleverd werk waar niets op aan te merken valt.

2

De kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht wordt daarnaast gewaarborgd met behulp van ons eigen kwaliteitshandboek. Wij hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Hierdoor weet u zeker dat de gemaakte afspraken altijd nagekomen worden.

3

Met het oog op milieu gebruiken onze medewerkers altijd milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methoden. Hierdoor kunnen wij als schoonmaakbedrijf ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

4

Jaar in jaar uit zijn we dankzij onze expertise en goede organisatie in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven. Dit is mede mogelijk omdat wij elk jaar opzoek zijn naar verbeterpunten en daarom altijd blij zijn met uw feedback. Heeft u feedback of wilt u feedback van anderen zien? Bekijk dan gerust onze reviews van klanten.

Voor meer voordelen van ons als uw schoonmaakbedrijf in Utrecht inhuren en onze diverse diensten kunt u onze website raadplegen.

Wilt u binnen- of buitenreiniging?

Onze diensten zijn eigenlijk te verdelen in de reiniging van de binnenkant van een pand en de reiniging van de gevel, ofwel de buitenkant, van een pand of woning. Wij zeggen altijd ‘Uw pand is uw visitekaartje’ en dat geldt natuurlijk voor buitenkant van uw pand, alsmede de binnenkant. U wilt een net aanzicht van uw pand, maar u wilt dat klanten of gasten na de eerste stappen binnen nog steeds te spreken zijn over uw goed verzorgde pand.

Voor een goed verzorgt exterieur van uw pand kunt u ons inschakelen voor gevelreiniging en glasbewassing in Utrecht. Heeft u last van graffiti op uw pand? Laat de graffiti verwijderen door onze professionals, zodat u weer een professioneel ogend pand terug heeft. De stoep op het terras reinigen kunnen we ook voor u doen.

Schoonmaakwerk in Utrecht

Wat betreft de verzorging van uw interieur kunt u ons inschakelen voor vele soorten schoonmaakwerk in Utrecht. Zo kunnen we u met onze sanitairservice ontzorgen in het schoonhouden van toiletruimtes en andere openbare ruimtes. Met onze meubelreiniging kunnen we de stoffen banken in uw restaurant een goede schoonmaak en opfrisbeurt geven en uw kantoorruimte kan eveneens een grondige opfrisser krijgen middels tapijt-, wand- en plafondreiniging. Kortom, er is meer dan genoeg wat weleens of juist op zeer regelmatige basis een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Van welke van onze diensten wilt u graag gebruikmaken?

Meer informatie over onze specialiteiten en werkzaamheden? Neem dan een kijkje op onze website en klik op één van de categorieën aan de linker zijde.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u Polman Schoonmaakbedrijf direct nodig of wilt u gewoon een afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Kantoren, bedrijven, winkels, instellingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse reinigingsspecialismen. Voor de afzonderlijke werkzaamheden, combinaties ervan of voor een totaalpakket zijn wij inzetbaar.

Indien u behoefte heeft aan meerdere schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat we dat praktisch voor u combineren. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen als schoonmaakbedrijf in Utrecht? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat van ons.

Heeft u een andere vraag over onze dienstverlening? Bellen of mailen kan natuurlijk altijd, wij staan voor u klaar.

Waarom kies je voor Polman Schoonmaak?

Polman schoonmaak is dé specialist op het gebied van schoonmaken. Wij hebben al meer dan 48 jaar ervaring in de schoonmaak. Er wordt veel aandacht besteed aan het opleiden van vakmensen, want schoonmaken is mensen werk. Wij bieden een scherpe prijs, voor een zeer goede kwaliteit. Daarnaast speelt milieu,- veiligheid,- en organisatie een grote rol bij het bij ons in het schoonmaakbedrijf. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem nu eenvoudig contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Welke diensten biedt Polman Schoonmaak aan?

Bij Polman Schoonmaak kun je kiezen voor verschillende diensten:
schoonmaak onderhoud
glasbewassing
meubelreiniging
eenmalige grote schoonmaak.
Benieuwd naar de andere diensten? Lees dan hier verder of neem contact op.</p

Waar maakt Polman Schoonmaak allemaal schoon?

De medewerkers van Polman gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methodes om slijtage en beschadiging te voorkomen. Deze schoonmaakmethode passen wij overal toe. Onze schoonmakers zijn o.a. gevestigd in:
schoonmaakbedrijf Amersfoort;
schoonmaakbedrijf Zeist;
schoonmaakbedrijf Utrecht;
schoonmaakbedrijf Hilversum;
Benieuwd of we ook in jou woonplaats zitten? Neem nu eenvoudig contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

  • Wij zullen u binnen 24 uur gratis voorzien van een offerte op maat.
  • Over de aanvraag