Polman schoonmaakbedrijf Polman schoonmaakbedrijf Polman schoonmaakbedrijf Polman schoonmaakbedrijf Polman schoonmaakbedrijf

Schoonmaak bedrijf in Utrecht

Indien u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht, zoek dan niet verder. Polman is uw betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak. Omdat schoonmaken mensenwerk is besteden we veel aandacht en geld aan vakopleidingen van onze werknemers. Naast de schoonmaakeisen tellen ook factoren op het gebied van milieu-, veiligheids- en organisatorisch gebied.

Wat kunnen we als schoonmaakbedrijf in Utrecht voor u betekenen?

Of u nu een schoonmaakbedrijf in Utrecht zoekt omdat er schoonmaakwerkzaamheden zijn waar u zelf niet aan toe komt, waar u een specialist voor nodig heeft of waar u iemand voor in dienst wilt nemen, u kunt altijd bij Polman altijd terecht. We voeren de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

  • Schoonmaakonderhoud, eenmalig of met regelmaat (bijvoorbeeld wekelijks)
  • Gevelreiniging van alle soorten panden
  • Glazenwassen, eenmalig of met regelmaat
  • Sanitairservice
  • Grafittireiniging en terrasreiniging
  • Tapijt- en meubelreiniging

Voordelen Polman Schoonmaakbedrijf

Bij ons bent u verzekerd van betaalbare kwaliteit. Om onze klanten tevreden te stellen werken we hard, maar er zijn nog een aantal redenen om voor ons als schoonmaakbedrijf in Utrecht te kiezen:

  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
  • Een scherpe prijs voor goede kwaliteit
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • We houden rekening met het milieu

Wij hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Hierdoor weet u zeker dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Met het oog op milieu gebruiken onze medewerkers milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methoden. Jaar in jaar uit zijn we dankzij onze expertise en goede organisatie in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven.

Vraag direct een offerte aan

Kantoren, bedrijven, winkels, instellingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse reinigingsspecialismen. Voor de afzonderlijke werkzaamheden, combinaties ervan of voor een totaalpakket zijn wij inzetbaar. Indien u behoefte heeft aan meerdere schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat we dat praktisch voor u combineren. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen als schoonmaakbedrijf in Utrecht? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat van ons. Heeft u een andere vraag over onze dienstverlening? Bel of mail ons gerust, wij staan voor u klaar.

Gratis offerte aanvragen