Schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Een ervaren schoonmaakbedrijf in Amersfoort inhuren? Al jarenlang is Polman dé specialist op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar een grote eenmalige schoonmaak of een wekelijkse schoonmaakservice, Polman is het schoonmaakbedrijf die u nodig heeft. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij een betrouwbare partner in Amersfoort en gaan wij altijd professioneel te werk. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841

Schoonmaakbedrijf Polman

Schoonmaak-onderhoud

Een schone, frisse werkomgeving is prettig werken voor uw medewerkers en maakt een goede indruk op uw relaties. Hoe vaak en wat er precies…


Meer informatie

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Polman is een specialist op het gebied van gevelreiniging. Wij investeren in de opleidingen van de medewerkers en hebben de beschikking over…


Meer informatie

Glasbewassing

Stof en vuil in de lucht, in combinatie met veelvuldige neerslag, hecht zich maar al te graag buiten op de ogenschijnlijk gladde ruiten.Dit staat natuurlijk niet hel fris en representatief…


Meer informatie

Tapijt- en meubelreiniging

Een grondige reiniging van het tapijt met moderne apparatuur doet wonderen. Uw tapijt ziet er weer goed uit en een kostbare vervanging blijft U bespaard.


Meer informatie

Ultrasoon reinigen van raambekleding

Het is een hele klus voor U om raambekleding schoon te krijgen, Simpelweg omdat: men niet over de juiste en professionele machines en…


Meer informatie

Eénmalige grote schoonmaak

Wilt u een bouwoplevering compleet schoon opleveren? Of wilt u uw huis voor de foto’s voor de verkoop van uw huis tiptop opgeruimd hebben?


Meer informatie

Dieptereiniging sanitair

Reiniging van het sanitair is in eerste instantie een kwestie van hygiëne. Frisse omstandigheden dragen echter ook in belangrijke mate bij aan…


Meer informatie

Graffitiverwijdering en terrasreiniging

Is uw pand slachtoffer geworden van graffiti vandalen of bent u op zoek naar een bedrijf voor terrasreiniging? Bij Polman Schoonmaak bent u…


Meer informatie

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Heeft u schimmel in uw badkamer of is een grote schoonmaak na een groot feest dat u gegeven heeft noodzakelijk? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Door de hoge eis die wij stellen aan ons personeel, hebben wij alleen maar specialisten in ons team en werken wij graag hard voor u. Het behandelen van schimmels, uw terras of uw meubels vereist een professionele aanpak. Wij raden het aan om deze klus aan een schoonmaakbedrijf uit Amersfoort over te laten.

Hoogwerkers huren voor hoge klussen

Door strenge regelgeving rondom het werken op hoogte heeft u steeds vaker een hoogwerker nodig. Hierbij is het van groot belang dat u uit veiligheid en efficiëntie een hoogwerker op maat heeft. Via Polman Schoonmaakbedrijf uit Amersfoort hebben we meerdere hoogwerkers tot onze beschikking, die tot wel 24 meter hoog gaan. Deze zijn beschikbaar om te huren. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze website.

Betaalbare kwaliteit

In deze tijden worden veel dubbeltjes omgedraaid. Hier hebben wij begrip voor. Daarom leveren wij u consistente kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij werken hard om onze klanten langdurige en tevreden relaties te laten worden. Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar verbeterpunten en luisteren wij aandachtig naar uw feedback.

Een aantal voordelen waarom u voor ons moet kiezen als schoonmaakbedrijf in Amersfoort:

  • We houden altijd rekening met het milieu
  • U krijgt een scherpe prijs voor goede kwaliteit
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers

Gratis offerte aanvragen info@polmanschoonmaak.nl

schoonmaakbedrijf utrecht

Kwaliteit voorop bij ons schoonmaakbedrijf

We streven naar hoge kwaliteit en dit waarborgen we op verschillende manieren:

1

Zoals eerder genoemd, steken we veel tijd en energie in de opleiding van onze gediplomeerde medewerkers. Zo kunnen we u keer op keer verblijden met vlekkeloos geleverd werk waar niets op aan te merken valt.

2

De kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht wordt daarnaast gewaarborgd met behulp van ons eigen kwaliteitshandboek. We hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Hierdoor weet u zeker dat de gemaakte afspraken altijd nagekomen worden.

3

Met het oog op milieu gebruiken onze medewerkers altijd milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methoden. Hierdoor kunnen we als schoonmaakbedrijf ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

4

Jaar in jaar uit zijn we dankzij onze expertise en goede organisatie in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven. Dit is mede mogelijk, omdat we elk jaar op zoek zijn naar verbeterpunten en daarom altijd blij zijn met uw feedback. Heeft u feedback of wilt u feedback van anderen zien? Bekijk dan gerust onze reviews van klanten.

Voor meer voordelen van ons schoonmaakbedrijf inhuren en onze diverse diensten kunt u onze website raadplegen. Met onze dienstverlening zijn we ook actief in de nabije plaatsen Utrecht, Soest en Zeist.

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort met veel expertise

Bij Polman Schoonmaakbedrijf zijn alle medewerkers goed opgeleid. Wij vinden het van groot belang dat ons personeel zich blijft ontwikkelen aan de hand van trainingen. Hier stoppen wij dan ook veel tijd en geld in om samen de beste resultaten te blijven behalen.

Wij kunnen u daarnaast ook altijd garanderen dat de gemaakte afspraken altijd nagekomen zullen worden. Als schoonmaakbedrijf gaan we graag met u rond de tafel om duidelijke afspraken te maken en om uw visie mee te nemen in het schoonmaakproces. Ook hechten wij veel waarde aan milieuvriendelijkheid. Daarom werken al onze medewerkers met milieuvriendelijke producten. Zo kunnen wij als schoonmaakbedrijf ons steentje bijdragen aan het milieu. Kortom, bij Polman zijn er veel belangrijke voordelen die het voor u fijn maken om een schoonmaakbedrijf in Amersfoort in huis te halen!

Neem contact op met Polman Schoonmaakbedrijf!

Wilt u meer informatie opvragen of wilt u direct gebruik maken van de service van Polman Schoonmaakbedrijf in Amersfoort, Utrecht, Zeist of Soest? Dan kunt u ons contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen via 030-6953841 of een e-mail sturen naar info@polmanschoonmaak.nl. U heeft ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen via onze website. Wij zullen u binnen 24 uur voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Vraag direct een offerte aan

  • Wij zullen u binnen 24 uur gratis voorzien van een offerte op maat.
  • Over de aanvraag