Glasbewassing

Stof en vuil in de lucht, in combinatie met veelvuldige neerslag, hecht zich maar al te graag buiten op de ogenschijnlijk gladde ruiten. Dit staat natuurlijk niet hel fris en representatief op uw pand.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Vooral als de zon dan op de ruiten schijnt, zie je hoe vuil ze zijn en kun je soms nauwelijks meer naar buiten kijken in het ergste geval. Op dat moment wordt het voor uw eigen werkplezier ook noodzakelijk om de ramen te reinigen.

Glazenwassen is bij Polman uitgegroeid tot een specialisme, waarbij met name de aangescherpte veiligheidseisen strikt in acht worden genomen. Daartoe beschikt Polman over goed opgeleid personeel en moderne, veilige klimmaterialen, zoals diverse hoogwerkers.

Alle typen gevels, hoog of laag, ook moeilijk bereikbare plekjes kunnen door Polman veilig en vakkundig gewassen worden.

Glasbewassing ook aan de binnenzijde

Pas als de ramen aan de buitenzijde gewassen zijn, kan iedereen goed zien dat ramen aan de binnenzijde ook vuil worden en regelmatig gewassen moeten worden. Onder invloed van roken natuurlijk, maar ook door het normale gebruik van de ruimte en de toegepaste materialen daarin, ontstaat bijna ongemerkt een vuile aanslag aan de binnenzijde van de ramen.

Polman zorgt ervoor dat Uw ramen keurig schoon worden. In overleg met u wordt bepaald hoe vaak en op welke tijdstippen dat gebeurt, zodat wij u zo min mogelijk overlast bezorgen tijdens uw werkzaamheden.

Binnen- en buitenzijde kunt u aan Polman toevertrouwen, zodat u zich ook voor uw ramen niet hoeft te schamen. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij komen als ervaren glazenwasser ook graag uw ramen reinigen.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl