Meubelreiniging door Polman

Bent u op zoek naar een bedrijf dat professioneel uw meubels kan schoonmaken? Zoek dan niet verder en ga voor Polman! Wij kunnen zonder moeite al uw meubels reinigen, zo kunnen wij zonder moeite bankstellen, stoelen en kantoormeubelen schoonmaken. Dit doen wij voor de zakelijke- maar ook voor de particuliere markt. Dus heeft u vlekken op uw bank of op uw stoelen die u er onmogelijk zelf uit krijgt? Of wilt u gewoon periodiek uw meubels schoonmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Zelf meubels schoonmaken of uitbesteden?

Stoffering van stoelen of banken kunnen op den duur vlekken vertonen die de uitstaling van uw meubilair natuurlijk niet goed doen. U kunt proberen om dit zelf op te lossen, maar vaak zien wij dat meubels hier niet beter van worden. Kies daarom voor de meubelreiniging van Polman! Nadat wij vakkundig uw meubels hebben gereinigd kunnen wij deze ook voorzien van een extra beschermlaag, zodat u nog langer van mooi en schoon meubilair kunt genieten.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd of wij ook uw meubels kunnen schoonmaken want waarom uw bank voor veel geld laten stofferen als u uw meubels ook kan laten reinigen? Neem dan contact op met Polman en kies voor onze meubelreiniging. Wij laten uw meubels reinigen zodat u hier weer jaren van kunt genieten. Vraag ook eens naar onze meubelbescherming, zodat u nog langer van uw schone meubels kan genieten!

Gratis offerte aanvragen