Diensten

Polman Schoonmaak is een zeer breed inzetbaar schoonmaakbedrijf. Kantoren, bedrijven, instellingen, winkels etc. maar ook particulieren, kunnen bij Polman terecht voor een groot aantal reinigingsspecialismen. Voor de afzonderlijke werkzaamheden, combinaties ervan of voor een totaalpakket zijn wij inzetbaar. Voor als u wilt dat iets écht goed gereinigd wordt.

Polman levert alle onderstaande schoonmaak diensten:

Klik een dienst aan om hier meer over te lezen.

Kwaliteit in schoonmaak

Polman heeft zich ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en vakkundig bedrijf. Van een betrekkelijk eenvoudig ambacht tot een veelomvattend specialisme. Als u behoefte heeft aan meerdere schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat we dat praktisch voor u combineren. Wij kunnen als schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld makkelijk in dezelfde ronde schoonmaakonderhoud en sanitair service combineren.

Al onze diensten zijn erop gericht uw pand, onderdelen van het pand of het meubilair schoon te maken, schoon te houden en/of zeer grondig te reinigen. Dit doen we met uiterst veel zorg en precisie en jarenlange ervaring. Wij leveren graag schoonmaakdiensten, omdat we weten hoezeer dit bijdraagt aan een verzorgde ruimte en een net representatief pand. Van uw eigen bedrijf ziet u het misschien niet meer, maar uw bezoekers zien het meestal wel. Een schoon, fris en goed verzorgd kantoor maakt een positieve indruk op uw relaties en draagt er ook aan bij dat uw medewerkers prettiger werken.

Kies voor hygiëne en neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl