Sanitairservice

Reiniging van het sanitair is in eerste instantie een kwestie van hygiëne. Frisse omstandigheden dragen echter ook in belangrijke mate bij aan een positief gevoel bij gebruikers van een pand of aan de indruk die gasten overhouden aan hun bezoek. Een helder ogende sanitaire ruimte wordt door veel mensen beschouwd als het ‘visitekaartje van de onderneming of instelling’. Ook voor medewerkers is het uiteraard prettig om standaard op een schone en veilige sanitaire omgeving te mogen rekenen.

Als bedrijf kunt u Polman Schoonmaak inschakelen voor een grondige reiniging van uw sanitair en voor een vaste sanitair service. Onze sanitair service houdt in dat wij al uw sanitair schoonhouden en ervoor zorgen dat alle producten, zoals toiletpapier, zeep, luchtverfrissing en (papieren) handdoekjes aangevuld zijn. Ook kunnen we zorgen voor nette en hygiënische systemen, zoals toiletrolhouders, zeepdispensers, afvalbakken en luchtverfrissers.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze sanitair service zullen we op vaste afgesproken momenten langskomen om uw sanitair verzorgd en fris te maken en houden.

Sanitair service voor bedrijven

Goede sanitaire verzorging is erg belangrijk voor de uitstraling van bedrijven. Bezoekers die gebruikmaken van uw toiletgroep moeten deze als hygiënisch en fris ervaren. Polman Schoonmaak gebruikt speciale methodes en middelen voor het specialistisch reinigen van sanitair zoals dieptereiniging en ontkalking (kringen verwijderen) uit toiletpotten, urinoirs en wastafels, het afnemen van tegelwanden en plafonds en de desinfectie van de ruimte.

Heeft u interesse in onze sanitair service? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen