Ultrasoon reinigen van raambekleding en armaturen

REINIGING VAN RAAMBEKLEDING

Het is een hele klus voor U om raambekleding schoon te krijgen, Simpelweg omdat: men niet over de juiste en professionele machines en materialen beschikt. Het vuil wordt aangetrokken door statische elektriciteit. Stof, rookaanslag, vet, schimmels en bacteriën zorgen o.a. voor vervuiling.

Lamellen zijn veel moeilijker te reinigen dan gordijnen. Voor het schoonmaken van lamellen, silhouette en andere vormen van raambekleding huurt U Polman Schoonmaakbedrijf. U hoeft zelf dan geen kostbare tijd te verspillen en het resultaat is verbluffend!

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Wij demonteren, merken, reinigen en monteren de raambekleding.

Voor:

curtain
curtain3

Na:

curtain2
curtain4

Nicotineaanslag

Niet iedere vervuiling is dezelfde. Wij onderscheiden diverse gradaties. Stof en dofheid zijn uitstekend te behandelen. Zelfs in combinatie met nicotineaanslag en vingerafdrukken. Maar als deze door zonlicht zijn ingebrand, zullen de verkleuringen niet meer verdwijnen. Tijdig reinigen is dus belangrijker voor het behoud van de raambekleding en lichtbakken.

Ultrasoon reinigen

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van al Uw raambekleding en lichtarmaturen. De methode die wij hiervoor toepassen is de ultrasone reiniging. Wij kunnen op locatie alle raambekleding reinigen met behulp van onze mobiele reinigingsunit. Het voordeel hiervan is dat wij Uw raambekleding en lichtbakken binnen één werkdag kunnen terughangen!

Ultrasone reiniging: door een bak water en specifiek reinigingsmiddel worden, met behulp van ultrasone apparatuur, geluidstrillingen gestuurd. Door deze trillingen laat het vuil los van de jaloezie of lamel en wordt deze weer geheel schoon, Vervolgens wordt de jaloezie of lamel behandeld met een stof- en vuilafstotende coating, waardoor deze langer schoon blijven.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841

Wij reinigen vakkundig:

 • PVC lamellen
 • Aluminium lamellen
 • Stoffen lamellen
 • Aluminium Jaloezieën
 • Silhouette
 • Duette
 • Plissé
 • Lamelrailzen
 • Tl-roosters
 • Tl-armaturen (binnenbak)
 • Plafonds

Het voordeel van ultrasoon:

 1. Geen of weinig overlast van de schoonmaakwerkzaamheden;
 2. Ruimtes kunnen normaal gebruikt blijven worden;
 3. Ramen blijven maximaal één werkdag onbedekt;
 4. Forse besparing van kosten ten opzichte van vervanging van Uw raambekleding;
 5. Verlenging van de levensduur van de binnenzonwering;

ARMATUREN REINIGEN

De roosters en de binnenbak worden door ons vakkundig gereinigd. De lichtbakken kunnen zonodig worden voorzien van nieuwe lampen en starters voor een hogere lichtopbrengst.

Het reinigen kan op locatie gebeuren, maar wij kunnen de lichtbakken ook ophalen en binnen een werkdag terugbrengen.

De werkmethode die dan toegepast wordt:

 • demonteren
 • ultrasoon reinigen, en enkele uren later weer
 • monteren

Wat is ultrasone reiniging?

Ultrasoon is de meest effectieve reinigingstechniek die vandaag de dag beschikbaar is. Het reinigingseffect in een ultrasoon bad ontstaat doordat hoogfrequente geluidsgolven door het water gestuurd worden, waardoor luchtbelletjes ontstaan, die vervolgens in elkaar klappen, dit proces noemt men “cavitatie”. Dit zorgt voor een fantastische reiniging tot diep in de poriën zonder te krassen, borstelen of schrapen.

Het grote voordeel is dat ook op zeer moeilijk bereikbare plaatsen gereinigd kan worden.

Dit proces biedt een hoge reinigingskwaliteit en overtreft naar gebruiksgemak en eindresultaat alle bestaande reinigingmethodes.

Laat Uzelf overtuigen van de diverse mogelijkheden van onze ultrasoonreinigingsmethode en neem contact met ons op.

Wij komen graag bij U langs voor een vrijblijvende offerte en kunnen zonodig een proefzetting doen.

Gratis offerte aanvragen info@polmanschoonmaak.nl