Gevelreiniging en -impregnering

Polman is een specialist op het gebied van gevelreiniging. Wij investeren in de opleidingen van de medewerkers en hebben de beschikking over het modernste materieel. Onze vakkundige medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technieken en reinigen met de grootste zorg Uw gevel.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

De goed onderhouden gevel is het visitekaartje van Uw pand en verhoogt de representatieve functie van Uw pand. ook wordt de levensduur van het vastgoed verlengd en Uw vastgoed wordt meer waard.

Torbo lagedruk

Gevelreiniging door middel van Torbo lagedruk-vochtstraal techniek. Lucht, water en een speciaal soort zand als straalmiddel vormen de ingrediënten van deze techniek. De samenstelling is afhankelijk van de te behandelen ondergrond.

De geringe hoeveelheid benodigd straalmiddel en het ontbreken van stofproductie zorgt voor weinig overlast in de directe omgeving.

Deze techniek is tevens geschikt om roest te verwijderen of het voorbehandelen van beton en andere oppervlakten alvorens nieuwe afwerklagen aan te brengen.

Gevelimpregnering

Behalve reinigen, kan Polman de gevel ook hydrofoberen. Daarmee wordt de gevel vochtwerend gemaakt en wordt vervuiling bovendien preventief aangepakt.

Polman geeft U en eerlijk advies en maakt voor U een duidelijke vrijblijvende offerte. U weet te allen tijde waar U aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

De volgende werkzaamheden kunnen wij o.a. voor U uitvoeren:

  • milieubewust vochtstralen
  • gevelreiniging
  • impregneren
  • hogedruk reiniging tot 400 bar!
  • graffiti verwijdering
  • glasbewassing

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl