Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow
Slider

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Zoek dan niet verder. Polman is dé betrouwbare specialist op het gebied van schoonmaak. Omdat schoonmaken mensenwerk is besteden we veel aandacht en geld aan vakopleidingen van onze werknemers. Ook werken wij hard, om een scherpe prijs te bieden voor goede kwaliteit. Naast de schoonmaakeisen tellen ook factoren op het gebied van milieu-, veiligheids- en organisatorisch gebied. Polman is het schoonmaakbedrijf waar u naar zoekt.

Wat kunnen we als Schoonmaakbedrijf in Utrecht voor u betekenen?

Of u nu een schoonmaakbedrijf in Utrecht zoekt omdat er schoonmaakwerkzaamheden zijn waar u zelf niet aan toe komt, waar u een specialist voor nodig heeft of waar u iemand voor in dienst wilt nemen, u kunt altijd bij Polman terecht. Of dit nou een schoonmaak is om mooie foto’s te maken van uw huis of om wekelijkse schoonmaakservice te hebben. Op het gebied van schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres. We voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

Buiten alle schoonmaakwerkzaamheden die Polman voor u kan betekenen, verhuren wij ook hoogwerkers in Utrecht en omgeving. Wij beschikken over diverse hoogwerkers tot maximaal 24 meter hoog. Voor zowel bedrijven als particulieren stellen wij voor u een offerte op binnen 24 uur. Het selecteren van de juiste hoogwerker is van belang om veilig en efficiënt te werken en hier helpen wij u graag bij.

Voordelen Schoonmaakbedrijf Utrecht

Goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Daarom bieden wij een scherpe prijs voor zeer goede kwaliteit. Schoonmaakbedrijf Polman is al jarenlang dé specialist op het gebied van schoonmaken. Om onze klanten tevreden te blijven stellen werken we hard, maar er zijn nog vele andere redenen om voor ons als schoonmaakbedrijf in Utrecht te kiezen:

  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
  • Een scherpe prijs voor goede kwaliteit
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • We houden zo veel mogelijk rekening met het milieu

Wij hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Hierdoor weet u zeker dat de gemaakte afspraken altijd nagekomen worden. Met het oog op milieu gebruiken onze medewerkers altijd milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methoden. Hierdoor kunnen wij als schoonmaakbedrijf ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Jaar in jaar uit zijn we dankzij onze expertise en goede organisatie in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven. Dit is mede omdat wij elk jaar opzoek zijn naar verbeter punten en daarom altijd blij zijn met uw feedback. Meer informatie over onze specialiteiten en werkzaamheden? Neem dan een kijkje op onze website en klik op een van de categorieën aan de linker zijde.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u Polman Schoonmaakbedrijf direct nodig of wilt u gewoon een afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Kantoren, bedrijven, winkels, instellingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor diverse reinigingsspecialismen. Voor de afzonderlijke werkzaamheden, combinaties ervan of voor een totaalpakket zijn wij inzetbaar. Indien u behoefte heeft aan meerdere schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat we dat praktisch voor u combineren. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen als schoonmaakbedrijf in Utrecht? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat van ons. Heeft u een andere vraag over onze dienstverlening? Bellen of mailen kan natuurlijk altijd, wij staan voor u klaar.

Contact opnemen
Contact opnemen?
Of bel direct naar: 030 6953841
Gratis offerte aanvragen?