Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Schoonmaakbedrijf in Soest

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Soest? Maak dan kennis met Polman Schoonmaak bedrijf. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven in Soest. Onze schoonmakers voeren allerlei schoonmaakdiensten voor u uit. Van periodiek onderhoud en gevelreiniging tot tapijtreiniging en glasbewassing. Welke schoonmaakklus u ook voor ons heeft, wij realiseren het voor u.

Heeft u een opdracht voor ons schoonmaakbedrijf in Soest? Vraag dan direct een gratis offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat van ons. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis offerte aanvragen

Betrokken schoonmaakbedrijf te Soest

We hebben een aantal voordelen waarom u voor ons moet kiezen als schoonmaakbedrijf in Soest:

  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
  • Een scherpe prijs voor goede kwaliteit
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • We houden rekening met het milieu

Eenmalig of regelmatig schoonmaakwerk

Er zijn veel redenen te bedenken waarom particulieren of bedrijven een schoonmaakbedrijf in Soest nodig hebben. Zo kunt u ons inschakelen als u schoonmaakwerkzaamheden heeft waar u zelf niet aan toekomt. Of heeft u een specialist nodig die gespecialiseerd is in meubelreiniging?

Ook zijn wij inzetbaar voor wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten. Oftewel: u bent voor dit alles op de juiste plek bij schoonmaakbedrijf Polman Schoonmaak.

Gekwalificeerde schoonmaker in Soest

Wij werken enkel met gekwalificeerde en betrouwbare schoonmakers. De schoonmaker die bij u langskomt in Soest is zeer toegewijd en doet het werk met plezier en enthousiasme. Uw kantoor, school, bedrijf, gevel of woning wordt flink onderhanden genomen door uw vakkundige schoonmaker in Soest.

Wij hebben ook een glazenwasser in dienst die uw ramen in Soest weer zal laten blinken als nooit tevoren. Zowel beglazing aan de binnenkant als buitenkant verzorgen onze glazenwassers.

Gratis offerte aanvragen

Diversiteit aan schoonmaakdiensten

Wij zijn al jaren werkzaam in Soest en omgeving. Onze klanten komen graag bij ons terug, omdat wij gewoon goed schoonmaakwerk verrichten. Wij verrichten de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

Betaalbare kwaliteit

In deze tijden worden veel dubbeltjes omgedraaid. Wij begrijpen dat, en daarom leveren wij u betaalbare kwaliteit. Wij werken hard om onze klanten langdurige en tevreden relaties te laten worden.

Duurzaamheid

Schoonmaken is mensenwerk. Wij besteden daarom veel zorg en geld in vakopleidingen van onze werknemers. Niet alleen de schoonmaakeisen tellen, maar ook factoren op het gebied van milieu-, veiligheids- en organisatorisch gebied spelen een belangrijke rol.

Kwaliteitshandboek

Wij hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Dit waarborgingssysteem zorgt er voor dat de gemaakte afspraken met u als opdrachtgever nageleefd worden.

Wist u dat onze medewerkers milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methodes om slijtage en beschadiging te voorkomen? Dankzij onze goede organisatie en onze expertise zijn wij jaar in jaar uit in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven.

 

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd wat wij als schoonmaker in Soest voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan. We voorzien u binnen 24 uur van een vrijblijvende prijsopgave. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of de manier waarop wij werken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Naast Soest zijn wij als schoonmaakbedrijf ook werkzaam in het nabijgelegen Soesterberg, Utrecht en Amersfoort.

Contact opnemen