Schoonmaakbedrijf in Soest

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Soest? Maak dan kennis met Polman Schoonmaak bedrijf. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven in Soest. Onze schoonmakers voeren allerlei schoonmaakdiensten voor u uit. Van periodiek onderhoud en gevelreiniging tot tapijtreiniging en glasbewassing. Welke schoonmaakklus u ook voor ons heeft, wij realiseren het voor u.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841

Schoonmaakbedrijf Polman

Schoonmaak-onderhoud

Een schone, frisse werkomgeving is prettig werken voor uw medewerkers en maakt een goede indruk op uw relaties. Hoe vaak en wat er precies…


Meer informatie

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Polman is een specialist op het gebied van gevelreiniging. Wij investeren in de opleidingen van de medewerkers en hebben de beschikking over…


Meer informatie

Glasbewassing

Stof en vuil in de lucht, in combinatie met veelvuldige neerslag, hecht zich maar al te graag buiten op de ogenschijnlijk gladde ruiten.Dit staat natuurlijk niet hel fris en representatief…


Meer informatie

Tapijt- en meubelreiniging

Een grondige reiniging van het tapijt met moderne apparatuur doet wonderen. Uw tapijt ziet er weer goed uit en een kostbare vervanging blijft U bespaard.


Meer informatie

Ultrasoon reinigen van raambekleding

Het is een hele klus voor U om raambekleding schoon te krijgen, Simpelweg omdat: men niet over de juiste en professionele machines en…


Meer informatie

Eénmalige grote schoonmaak

Wilt u een bouwoplevering compleet schoon opleveren? Of wilt u uw huis voor de foto’s voor de verkoop van uw huis tiptop opgeruimd hebben?


Meer informatie

Dieptereiniging sanitair

Reiniging van het sanitair is in eerste instantie een kwestie van hygiëne. Frisse omstandigheden dragen echter ook in belangrijke mate bij aan…


Meer informatie

Graffitiverwijdering en terrasreiniging

Is uw pand slachtoffer geworden van graffiti vandalen of bent u op zoek naar een bedrijf voor terrasreiniging? Bij Polman Schoonmaak bent u…


Meer informatie

Schoonmaakbedrijf in Soest inschakelen

Een schoonmaakbedrijf in Soest is inzetbaar voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Misschien bent u de beheerder van een bedrijfspand en zorgt u er graag voor dat er altijd sprake is van een schoon, fris en goed verzorgd kantoor. Denk hierbij aan schoon sanitair, schone meubels en een nette buitenzijde van het bedrijfspand. Of woont u in de omgeving van Soest en zitten er vlekken in het vloerkleed en de bank die u er maar niet uit krijgt? Ook in dat geval biedt een schoonmaakbedrijf uitkomst.

Welke diensten biedt een schoonmaakbedrijf aan?

Een schoonmaakbedrijf is inzetbaar voor een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten. Van meubelreiniging tot het reinigen van raambekleding.schoonmaakwerk. De schoonmakers zijn in Soest en omgeving inzetbaar voor:

Eenmalig of regelmatig schoonmaakwerk

Is er sprake van een bouwoplevering en moet het pand compleet schoon opgeleverd worden? Of gaat uw huis binnenkort in de verkoop en wilt u uw woning voordat de fotograaf komt zo goed mogelijk opgeruimd hebben? U kunt eenmalig een schoonmaakbedrijf in Soest inschakelen, maar ook periodiek. Bijvoorbeeld voor het ultrasoon reinigen van de raambekleding van het bedrijfspand, of voor schoonmaakonderhoud.

Gekwalificeerde schoonmakers

Gekwalificeerde schoonmakers zorgen voor een effectieve en veilige reiniging, met behoud van hygiëne en oog voor de gezondheid van mens en milieu. Wij werken enkel met gekwalificeerde en betrouwbare schoonmakers. De schoonmaker die bij u langskomt in Soest is zeer toegewijd en doet het werk met plezier en enthousiasme. Uw kantoor, school, bedrijf, gevel of woning wordt flink onderhanden genomen door uw vakkundige schoonmaker. Wij hebben ook een glazenwasser in dienst die uw ramen in Soest weer zal laten blinken als nooit tevoren. Zowel beglazing aan de binnenkant als buitenkant verzorgen onze glazenwassers.

Gratis offerte aanvragen info@polmanschoonmaak.nl

schoonmaakbedrijf utrecht

Kwaliteit voorop bij ons schoonmaakbedrijf

We streven naar hoge kwaliteit en dit waarborgen we op verschillende manieren:

1

Zoals eerder genoemd, steken we veel tijd en energie in de opleiding van onze gediplomeerde medewerkers. Zo kunnen we u keer op keer verblijden met vlekkeloos geleverd werk waar niets op aan te merken valt.

2

De kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf wordt daarnaast gewaarborgd met behulp van ons eigen kwaliteitshandboek. We hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Hierdoor weet u zeker dat de gemaakte afspraken altijd nagekomen worden.

3

Met het oog op milieu gebruiken onze medewerkers altijd milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methoden. Hierdoor kunnen we als schoonmaakbedrijf ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

4

Jaar in jaar uit zijn we dankzij onze expertise en goede organisatie in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven. Dit is mede mogelijk, omdat we elk jaar op zoek zijn naar verbeterpunten en daarom altijd blij zijn met uw feedback. Heeft u feedback of wilt u feedback van anderen zien? Bekijk dan gerust onze reviews van klanten.

Voor meer voordelen van ons schoonmaakbedrijf inhuren en onze diverse diensten kunt u onze website raadplegen. Met onze dienstverlening zijn we ook actief in de nabije plaatsen Amersfoort, Utrecht en Zeist.

Wat kost een schoonmaakbedrijf per uur?

Vraagt u zich af wat een schoonmaakbedrijf per uur kost? Wat u misschien niet weet, is dat het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Doorgaans betaalt voor een schoonmaker een bedrag van minimaal € 20-, per uur. Wat de uiteindelijke prijs is, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan de oppervlakte, de frequentie en de schoonmaakdienst die de medewerkers van het schoonmaakbedrijf verrichten. We raden voor een indicatie van de prijs aan om een offerte aan te vragen of contact op te nemen.

Kwaliteitshandboek

Wij hanteren het eigen kwaliteitshandboek conform de NEN-EN-ISO 9001. Dit waarborgingssysteem zorgt er voor dat de gemaakte afspraken met u als opdrachtgever nageleefd worden. Wist u dat onze medewerkers milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methodes om slijtage en beschadiging te voorkomen? Dankzij onze goede organisatie en onze expertise zijn wij jaar in jaar uit in staat om een hoge graad van dienstverlening te koppelen aan scherpe tarieven.

Betrokken schoonmaakbedrijf te Soest

We hebben een aantal voordelen waarom u voor ons moet kiezen als schoonmaakbedrijf in Soest:

  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
  • Een scherpe prijs voor goede kwaliteit
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • We houden rekening met het milieu

Vraag een offerte aan of neem contact op

Bent u benieuwd wat wij als schoonmaker in Soest voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan. We voorzien u binnen 24 uur van een vrijblijvende prijsopgave. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of de manier waarop wij werken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Naast Soest zijn wij als schoonmaakbedrijf ook werkzaam in het nabijgelegen Soesterberg, Utrecht en Amersfoort.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Vraag direct een offerte aan

  • Wij zullen u binnen 24 uur gratis voorzien van een offerte op maat.
  • Over de aanvraag