Luxaflex reinigen

Luxaflex reinigen? Luxaflex wordt veel gebruikt voor het verduisteren van de kamer, maar ook om hitte buiten te houden en inkijk tegen te gaan. Nadeel van deze vorm van zonwering is echter wel dat het materiaal heel veel stof aantrekt. Al helemaal wanneer het heel erg zonnig weer is, valt eventueel stof en vuil extra op. Wel zo fijn dus, om schoon luxaflex te hebben.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de Luxaflex lamellen zelf te reinigen, maar u kunt de klus ook overlaten aan een professional zoals Polman Schoonmaak. Bekijk de mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841

Vervuilde Luxaflex

Wanneer de zon op het raam schijnt, is alle vervuiling te zien. Stof, vette vingers en allerlei andere soorten vervuiling. U gaat aan de slag met een vaatdoek of een Swiffer, maar merkt dat u bepaalde plekken niet kunt bereiken. Bovendien is de vervuiling toch iets hardnekkiger dan u dacht, en is het schoonmaken van de lamellen nou niet bepaald uw favoriete klusje.

Omdat het reinigen van Luxaflex een vak apart is en grondig moet gebeuren, raden we aan om een professional in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn u graag van dienst.

Luxaflex laten reinigen

Het reinigen van raambekleding zoals Luxaflex kan lastig zijn, al helemaal wanneer u niet over de juiste schoonmaakmiddelen en apparatuur beschikt. Wist u bovendien dat Luxaflex en lamellen schoonmaken lastiger gaat dan het schoonmaken van bijvoorbeeld gordijnen? De meeste mensen reinigen hun Luxaflex niet zo vaak als nodig is.

Daardoor stapelen vet, stof en vuil zich op, waardoor het schoonmaken van de raambekleding alleen maar lastiger wordt. De juiste methode biedt uitkomst en zorgt ervoor dat de raambekleding schoon wordt.

Reinigen van Luxaflex aan huis

Wat het fijne is aan het uitbesteden van het reinigen van de Luxaflex, is dat het schoonmaken aan huis kan plaatsvinden. Hiervoor maken we gebruik van een speciale methode, die we geheel uitvoeren in onze mobiele reinigingsunit. Veel klanten zijn hier erg blij mee, omdat we de Luxaflex op deze manier al binnen een dag terug kunnen hangen. Geheel schoon, vet- en vochtvrij, alsof het als nieuw is. Het is vandaag de dag niet voor niets de meest effectieve reinigingstechniek.

Deze methode brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • U ervaart geen overlast van het schoonmaken
  • U kunt de ruimtes gedurende de reiniging gewoon gebruiken
  • Ook moeilijk te bereiken plekken worden schoon
  • U kunt de ruimtes gedurende de reiniging gewoon gebruiken
  • Het is niet nodig om de raambekleding te vervangen, waardoor u veel geld bespaart
  • U verlengt de levensduur van de Luxaflex

Gratis offerte aanvragen info@polmanschoonmaak.nl

Schoonmaakwerk in Utrecht

Wat betreft de verzorging van uw interieur kunt u ons inschakelen voor vele soorten schoonmaakwerk in Utrecht. Zo kunnen we u met onze sanitairservice ontzorgen in het schoonhouden van toiletruimtes en andere openbare ruimtes. Met onze meubelreiniging kunnen we de stoffen banken in uw restaurant een goede schoonmaak en opfrisbeurt geven en uw kantoorruimte kan eveneens een grondige opfrisser krijgen middels tapijt-, wand- en plafondreiniging. Kortom, er is meer dan genoeg wat weleens of juist op zeer regelmatige basis een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Van welke van onze diensten wilt u graag gebruikmaken?

Meer informatie over onze specialiteiten en werkzaamheden? Neem dan een kijkje op onze website en klik op één van de categorieën aan de linker zijde.

Hoe werkt het?

De reinigingsunit die we gebruiken reinigt de Luxaflex onder zeer hoge geluidstrillingen. Door de trillingen ontstaan er luchtbelletjes die ervoor zorgen dat de verschillende soorten vervuiling los komen van het materiaal. De lamellen worden tot diep in de poriën gereinigd, zonder te schrapen, krassen of borstelen. Nadat de lamellen gereinigd zijn, zorgen we ervoor dat ze in de toekomst gemakkelijker te reinigen zijn. Dat doen we door een speciale stof- en vuilafstotende laag aan te brengen. Zodoende blijft de Luxaflex langer schoon dan voorheen. Wel zo prettig!

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het laten reinigen van Luxaflex lamellen aan huis? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of vraag meteen een offerte aan voor een duidelijke indicatie van de kosten. Toch kunnen we ons voorstellen dat u benieuwd bent naar het effect dat wij kunnen realiseren met gebruik van deze methode. We komen graag geheel vrijblijvend langs voor het opstellen van een offerte voor het schoonmaken van de Luxaflex en het doen van een proefzetting.

We zijn werkzaam als schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Vraag direct een offerte aan

  • Wij zullen u binnen 24 uur gratis voorzien van een offerte op maat.
  • Over de aanvraag