Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Schoonmaak Utrecht

Vindt u het belangrijk om een representatief kantoor te hebben voor wanneer er bezoekers komen? Blijven er momenteel schoonmaakwerkzaamheden liggen, omdat u hier simpelweg niet aan toe komt? Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw schoonmaak in regio Utrecht? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Een schoon en fris kantoor zorgt voor een betere werkomgeving voor zowel u als uw medewerkers en daar helpen wij u graag bij.

Over Polman Schoonmaakbedrijf

Polman Schoonmaakbedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring om uw bedrijf zowel van binnen als van buiten schoon te houden. Wij beschikken over de benodigde specialismen om het gehele onderhoud van uw bedrijfspand te verzorgen. U doet er goed aan om voor Polman te kiezen als het aankomt op uw schoonmaak in Utrecht. Wij onderscheiden ons door:

  • Een hoge kwalitatieve dienstverlening en een langdurige relatie met tevreden klanten
  • Goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers die een optimale kwaliteit dienstverlening leveren
  • Veel aandacht voor communicatie, waardoor er een grote betrokkenheid met opdrachtgevers en werknemers is
  • Duurzaam ondernemen, rekening houdend met mens en milieu

Werkzaamheden

Kantoren, bedrijven, instellingen, winkels en ook particulieren kunnen bij Polman terecht voor veel verschillende reinigingsspecialismen. Bij Polman Schoonmaakbedrijf begrijpen we heel goed dat niet iedereen een groot budget heeft om te besteden aan de schoonmaak. Daarom kunt u bij ons terecht voor betaalbare kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor afzonderlijke werkzaamheden, maar ook voor een totaalpakket. Dankzij onze vele referenties in Utrecht kunnen wij u de volgende schoonmaakwerkzaamheden aan bieden:

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze werkzaamheden en kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw schoonmaak in Utrecht? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Voor verdere vragen of informatie kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Contact opnemen