Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Tapijtreiniging Utrecht

Op zoek naar een specialist in tapijtreiniging in Utrecht of omgeving? Dan bent u bij Polman Schoonmaak op de juiste plek. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in professionele tapijtreiniging voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Benieuwd of wij ook u verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Gratis offerte aanvragen

Waarom tapijtreiniging in Utrecht door Polman Schoonmaak

Wij zijn Polman Schoonmaak, dé specialist in tapijtreiniging in en voor Utrecht en omgeving. Wij hebben decennia ervaring in het vak en gaan altijd vakkundig te werk:

 • 48 jaar ervaring
 • Goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
 • Scherpe prijs voor goede kwaliteit
 • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
 • Milieuvriendelijke tapijtreiniger: wij maken uitsluitend gebruik van veilige, niet-giftige en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Uw tapijt nieuw leven inblazen?

Is uw tapijt aan een opfrisbeurt toe? Kies er dan voor om deze professioneel te laten reinigen. Dit is een snelle en eenvoudige manier om uw tapijt nieuw leven in te blazen. Daarnaast is het vele malen goedkoper dan een nieuwe vloerbedekking aanschaffen en leggen. Met een professionele tapijtreiniging kan de vloerbedekking er weer jaren tegenaan.

Gratis offerte aanvragen

Tapijtreiniging Utrecht: zo gaan wij te werk

Voor tapijtreiniging in Utrecht gaan wij als volgt te werk.

1. Inspectie

Het ene tapijt is het andere niet. Daarom inspecteren we het tapijt eerst. Hoe is de vloerbedekking er aan toe, zijn er veel vlekken (en wat voor vlekken zijn dit) en moeten we rekening houden met eventuele beschadigingen? Dit zijn allemaal belangrijke vragen om te beantwoorden voor we aan de slag gaan met het daadwerkelijke reinigen.

2. Reinigen maar!

Met behulp van onze moderne apparatuur brengen we water in het tapijt aan. Direct daarna wordt het water, samen met het losgeweekte vuil, weer aan het tapijt onttrokken. Dit doen we zo vaak als nodig is om het tapijt volledig te reinigen. Een ander voordeel van deze methode is dat er geen reinigingsmiddel achterblijft.

3. Uw tapijt is weer als nieuw

Zodra de reiniging afgerond is, is uw tapijt weer als nieuw en kan die weer jaren mee. Ideaal!

Ook voor andere schoonmaakklussen

U kunt bij ons ook aankloppen voor andere schoonmaakklussen. Wij zijn immers een all round schoonmaakbedrijf in Utrecht. Zo kunt u ons inschakelen voor:

 • Schoonmaakonderhoud;
 • Wand- en plafondreiniging;
 • Eenmalige grote schoonmaak;
 • Graffitiverwijdering;
 • Gevelreiniging;
 • Terrasreiniging;
 • En nog veel meer.

Benieuwd of we ook u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u uw tapijt laten reinigen door Polman Schoonmaak? Vraag dan direct een offerte aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Ook als u nog vragen heeft over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door ons te bellen op 030-6953841, een mailtje te sturen naar info@polmanschoonmaak.nl of het formulier op onze contactpagina in te vullen.

Contact opnemen