Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Glazenwasser in Utrecht

Een glazenwasser in Utrecht zorgt ervoor dat uw ramen altijd blinkend schoon zijn. Glazenwassen is ons specialisme. Hierbij houden we ons te allen tijde aan aangescherpte veiligheidseisen. Daarnaast beschikken we ook nog eens over ervaren en goed opgeleid personeel. Dankzij veilige klimmaterialen kunnen wij ieder raam lappen. Hoe hoog of laag de gevel ook is.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Buitenzijde en binnenzijde weer keurig schoon

Onze ervaren glazenwassers in Utrecht zorgen ervoor dat uw ramen weer glanzend schoon zijn. Ramen worden snel vuil door stof en vuil in de lucht, vooral bij veel neerslag. Als de zon schijnt, valt dit vuil extra op. Ook de binnenkant van de ramen wordt snel vies, bijvoorbeeld door roken of gewoon dagelijks gebruik van de ruimte. Daarom zorgen wij ervoor dat zowel de binnen- als de buitenkant van de ramen weer volledig schoon zijn. Dat is de service die we bieden.

Maatwerk voor bedrijven

Of het nu gaat om kantoren, bedrijfspanden of instellingen, wij bedienen een breed scala aan klanten. We begrijpen dat elk gebouw unieke behoeften heeft en passen onze diensten hierop aan. Bij Polman Schoonmaak geloven we dat een professionele uitstraling begint met smetteloze ramen.

Onze schoonmaakdiensten

Bij ons Schoonmaakbedrijf in Utrecht en omstreken kunt u terecht voor een verscheidenheid aan schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan glasbewassing en gevelreiniging. Wij zijn niet voor niets al jarenlang dé specialist op het gebied van professionele schoonmaak. Wij bieden de volgende diensten:

Hoe vaak per jaar ramen wassen?

De frequentie van ramen wassen is belangrijk voor het behoud van een heldere uitstraling van uw pand. De hoeveelheid wordt beïnvloed door diverse factoren, zoals de locatie van uw gebouw, de lokale omgevingscondities en uw specifieke behoeften. Over het algemeen adviseren we om uw ramen minstens twee keer per jaar grondig te laten reinigen. Echter, voor panden die blootstaan aan meer vervuiling, zoals nabij drukke wegen of industriegebieden, kan het nodig zijn om vaker de ramen te wassen voor een optimale helderheid.

Wat is een normale prijs voor glazenwasser?

De prijs voor glazenwassersdiensten kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het pand, het aantal ramen, de bereikbaarheid van de ramen en de gewenste frequentie van reiniging. Gemiddeld liggen de tarieven voor een professionele glazenwasser tussen de €30 en €50 euro per uur, zonder BTW. Deze kosten kunnen hoger zijn voor grotere panden of voor extra diensten, zoals het reinigen van moeilijk bereikbare ramen of het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Voor een nauwkeurige prijsopgave op maat en om meer te weten te komen over onze tarieven, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en een offerte op maat te verstrekken.

Zonder u te storen

Onze reiniging gebeurt zonder enige verstoring voor u. Dit realiseren we door vooraf met u te overleggen en uw voorkeuren in acht te nemen. Hoe vaak wilt u dat we langskomen? En op welk tijdstip past dit het beste in uw schema? We streven ernaar om ons werk zo geruisloos mogelijk te verrichten, zodat u ongestoord kunt blijven werken of genieten van uw ruimte.

Bovendien houden we niet alleen rekening met het moment van reiniging, maar ook met uw specifieke behoeften. Heeft u bijvoorbeeld speciale aandachtspunten of voorkeuren voor reinigingsmiddelen? Laat het ons weten, en wij passen onze dienstverlening graag aan uw wensen aan.

De beste glazenwasser in Utrecht | Milieuvriendelijke werkwijze

  • 48 jaar ervaring in het vak
  • Goed opgeleide en gediplomeerde glazenwassers
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Persoonlijk en betrokken schoonmaakbedrijf
  • Gericht op tevreden klanten
  • Milieuvriendelijke werkwijze

Schakel ons in als glazenwasser in Utrecht

Bent u overtuigd van ons kunnen als goede glazenwasser in Utrecht en omstreken? Schakel onze deskundige hulp in! U kunt ons contactformulier invullen, telefonisch contact opnemen via 030-6953841 of een e-mail sturen naar info@polmanschoonmaak.nl. U heeft ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen via onze website. Wij zullen u binnen 24 uur voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

Contact opnemen