Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Glazenwasser in Utrecht en omstreken

Onze glazenwasser in Utrecht van Polman Schoonmaak zorgt ervoor dat uw ramen altijd blinkend schoon zijn. Glazenwassen is ons specialisme. Hierbij houden we ons te allen tijde aan aangescherpte veiligheidseisen. Daarnaast beschikken we ook nog eens over ervaren en goed opgeleid personeel. Dankzij veilige klimmaterialen kunnen wij ieder raam lappen. Hoe hoog of laag de gevel ook is.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Glazenwasser in Utrecht | Milieuvriendelijke werkwijze

  • 48 jaar ervaring in het vak
  • Goed opgeleide en gediplomeerde glazenwassers
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Persoonlijk en betrokken schoonmaakbedrijf
  • Gericht op tevreden klanten
  • Milieuvriendelijke werkwijze

Vertrouw de ramen aan onze glazenwassers toe. Zowel de binnenkant als de buitenkant. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel naar 030-6953841 of mail naar e-mail.

Buitenzijde en binnenzijde weer keurig schoon

Wij van Polman Schoonmaak zorgen er als glazenwasser in Utrecht voor dat uw ramen weer keurig schoon zijn. De ramen worden vies door stof en vuil in de lucht. In combinatie met veelvuldige neerslag heeft dit vieze ramen tot gevolg. Wanneer de zon schijnt valt de viezigheid extra op.

Maar ook de binnenkant van de ramen wordt vies. Onder invloed van roken, of door het normale gebruik van de ruimte. Daarom zorgen wij er voor dat zowel de binnenkant als de buitenkant van de ramen weer volledig schoon wordt. Dát is de service die we bieden.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841

Voor bedrijven

Als glazenwasser nabij Utrecht en Zeist zijn we iedereen van dienst. Van kantoren, bedrijven tot aan instellingen. Iedereen heeft recht op keurig schone ramen. Uw pand of huis is immers uw visitekaartje. Die eerste indruk moet altijd goed zijn.

Zonder u te storen

Wij voeren de reiniging uit zonder u te storen. Dit is mogelijk door vooraf te overleggen. Hoe vaak wilt u dat we langskomen? En welk tijdstip komt u het best uit? We houden graag rekening met u zodat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Uw pand is uw visitekaartje

Schoonmaakbedrijf | veel schoonmaakwerkzaamheden

Bij ons schoonmaakbedrijf in Utrecht en omstreken kunt u terecht voor een verscheidenheid aan schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan glasbewassing en gevelreiniging. Wij zijn niet voor niets al jarenlang dé specialist op het gebied van professionele schoonmaak. Hierbij kunt u denken aan de volgende diensten:

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Schakel ons in als glazenwasser in Utrecht

Bent u overtuigd van ons kunnen als goede glazenwasser in Utrecht en omstreken? Schakel onze deskundige hulp in. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wanneer u een vraag heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld de diensten die wij al schoonmaakbedrijf aanbieden. Wij beantwoorden uw vragen graag. Bel naar 030-6953841, mail naar e-mail of vul het contactformulier in.

030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Contact opnemen