Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Gevelreiniging Zeist

Wilt u aanslag of vervuiling van uw gevel laten verwijderen door middel van gevelreiniging te Zeist of omgeving? Dan bent u bij Polman Schoonmaak aan het juiste adres. Een schoon kantoorpand dat er fris en verzorgd uitziet, zegt veel over uw onderneming. Dat geldt voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Met gevelreiniging te Zeist en omstreken kan Polman u daarbij verder helpen. Uw pand is uw visitekaartje en wij houden die graag netjes voor u.

Ook voor gevelreiniging te Zeist van particuliere panden kunt u ons inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd, zeer ervaren en kunnen uw pand weer een representatief uiterlijk geven. Wilt u meer weten wat we met betrekking tot gevelreiniging voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag alle mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Specialist op het gebied van gevelreiniging in Zeist

Polman specialiseert zich onder meer in gevelreiniging in Zeist en andere steden. Als uw bedrijfspand een gevel bevat die er vies en onverzorgd uitziet maakt dat natuurlijk geen goede indruk op klanten en relaties. Met gevelreiniging in Zeist wordt uw gevel weer volledig schoongemaakt. Polman zet daarbij goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers in. Zo kunnen we u kwaliteit aanbieden, tegen scherpe prijzen. We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en methodes. Zo kunnen we slijtage en beschadigingen voorkomen. Na de gevelreiniging te Zeist wekt u met uw bedrijfspand weer de indruk die u naar uw klanten en relaties toe wil wekken!

Wat houdt gevelreiniging in?

Gevelreiniging is het reinigen van de gevel/buitenkant van een pand. De gevel kan bestaan uit steen of beton en bijvoorbeeld met hogedruk reiniging professioneel schoongemaakt worden. Een gevel kan ook bijna geheel uit glas bestaan, dan wordt de gevel gereinigd middels glasbewassing. Vaak passen we een combinatie toe van diverse gevelreinigingstechnieken. De technieken die Polman Schoonmaak toepast bij gevelreiniging zijn:

 • Milieubewust vochtstralen
 • Gevelreiniging
 • Impregneren
 • Hogedruk reiniging tot 400 bar(!)
 • Graffiti verwijdering
 • Glasbewassing

Hier hangen verschillende kosten aan uiteraard. Graffiti verwijdering kost bijvoorbeeld vaak meer tijd en moeite dan glasbewassing. Weet u niet goed wat het beste is voor op uw gevel? Dan geven we u hier graag goudeerlijk advies over. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en op de hoogte van de laatste technieken.

Over Polman Schoonmaak

Polman is een schoonmaakbedrijf dat over ruim 40 jaar aan ervaring beschikt. Wij zijn bij uitstek het bedrijf dat uw pand zowel van binnen als van buiten representatief kan houden. We bieden daartoe diverse werkzaamheden aan. Naast gevelreiniging in Zeist of elders kunt u ook bij ons terecht voor:

Al deze diensten bieden we zowel voor een eenmalige oplossing als periodiek aan. We zetten effectieve werkmethodes in en maken gebruik van modern apparatuur van hoge kwaliteit.

Gratis offerte aanvragen 030-6953841 info@polmanschoonmaak.nl

Gevelimpregnering (hydrofoberen)

Eén van onze diensten binnen gevelreiniging is impregnering, ook wel hydrofoberen genoemd. Dit houdt simpelweg in dat wij na een grondige reiniging van de gevel een toplaag aanbrengen over de buitenmuur. Dit doen we met een impregneermiddel (of vergelijkbare beschermlaag) die ervoor zorgt dat vocht en vuil zich niet aan de muur kan hechten. Uw pand blijft hierdoor aan de buitenkant velen malen langer schoon en fris!

Waarom uw gevel reinigen in Zeist?

Wij zijn ervan overtuigd dat gevelreiniging eens in de zoveel tijd niet mag ontbreken aan de reiniging van uw pand, maar dat zijn wij. Voor wie nog niet overtuigd is, hebben we de redenen op een rij gezet waarom u uw gevel zou moeten laten reinigen door Polman Schoonmaak:

 1. Uw pand heeft erna een verzorgde uitstraling en is representatief;
 2. Een net kantoorpand oogt betrouwbaarder en straalt succes uit;
 3. Dankzij gevelreiniging krijgen algen en mosgroei geen kans;
 4. Een gereinigde (en geïmpregneerde) gevel maakt een huis meer waard;
 5. De levensduur en kwaliteit van de gevel worden aanzienlijk verhoogd;
 6. Uiteindelijk is een goed onderhouden gevel ook positief voor de verkoop- of verhuurbaarheid.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u Polman inschakelen voor gevelreiniging in Zeist of omgeving? Neem dan contact met ons op om verder te informeren. U kunt ons bereiken op 030 – 6953841, per e-mail of middels het contactformulier op onze website.

Contact opnemen