Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Gevelreiniging Amersfoort

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort die uw gevel kan reinigen? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het goede adres. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven in Amersfoort. Wij verzorgen graag uw gevelreiniging in Amersfoort of omgeving, zodat uw gevel weer straalt als nooit tevoren.

Gratis offerte aanvragen

Wat is gevelreiniging?

Onder onze gevelreiniging valt het schoonmaken van de gehele gevel van uw huis of bedrijfspand. Alles wat u aan de gevel graag schoon(gespoten) ziet, zullen wij reinigen met behulp van speciale gevelreinigingstechnieken. Onze vakkundige medewerkers maken altijd gebruik van de laatste technieken en worden hiervan goed op de hoogte gehouden. Met veel zorg en vakkundigheid wordt uw gevel gereinigd.

Waarom gevelreiniging belangrijk is?

De gevel van uw (bedrijfs)pand is uw visitekaartje. Of het nu gaat om een zakelijk pand of om uw eigen woning, u wilt dat dit representatief is en er netjes uitziet. Een nette gevel komt georganiseerd en betrouwbaar over. Geloof ons, geen mens die daar letterlijk aan denkt bij het zien van een schone en frisse gevel, maar onbewust associëren we een mooi, goed verzorgd pand met succes en geeft ons dat een goed gevoel. Waarom dus níet die gevel laten reinigen?

Onze werkwijze en techniek

Voor het reinigen van gevels passen wij de Torbo lagedruk-vochtstraal techniek toe. Dit is een milieuvriendelijke techniek waarbij water, lucht en een speciaal soort zand als straalmiddel ingezet worden. Die drie ingrediënten zijn de basis waarmee wij gevelreiniging in Amersfoort toepassen. Afhankelijk van de te behandelen gevelondergrond passen we de samenstelling (verhouding) van deze drie ingrediënten aan voor het beste resultaat.

De Torbo ladedruk techniek produceert geen stof en er is maar een geringe hoeveelheid straalmiddel nodig om de gevel goed te kunnen reinigen. Samen zorgt dit ervoor dat de directe omgeving maar weinig overlast ervaart van onze gevelreinigingsservice.

Gratis offerte aanvragen

Gevelimpregnering met hydrofoberen

Naast het reinigen van uw gevel zijn onze medewerkers ook opgeleid om uw gevel preventief te beschermen tegen vocht en bevuiling. Dit noemen we gevelimpregnering. De gevel wordt als het ware vochtwerend gemaakt waardoor vuil zich niet zo makkelijk kan hechten aan de gevel. De techniek die we hiervoor toepassen heet hydrofoberen.

Wat kunnen we als schoonmaakbedrijf in Amersfoort nog meer voor u betekenen?

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort omdat u schoonmaakwerkzaamheden heeft waar u zelf niet aan toe komt, waar u een specialist voor nodig heeft of waar u iemand voor in dienst wilt nemen. U bent voor alles bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel referenties in Amersfoort waarvoor we de volgende schoonmaakwerkzaamheden doen:

Bent u – naast eventuele gevelreiniging – ook geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. We geven u graag een eerlijk advies en kunnen altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen voor diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Polman Schoonmaakbedrijf levert betaalbare kwaliteit!

In deze tijden worden veel dubbeltjes omgedraaid. Wij begrijpen dat, en daarom leveren wij u betaalbare kwaliteit. Wij werken hard om onze klanten langdurige en tevreden relaties te laten worden. Daarnaast hebben we nog een aantal voordelen waarom u voor ons moet kiezen als schoonmaakbedrijf in Amersfoort:

  • Zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers
  • Een scherpe prijs voor goede kwaliteit
  • Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten
  • we houden rekening met het milieu

Offerte voor gevelreiniging aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan voor bijvoorbeeld gevelreiniging in Amersfoort. We voorzien u binnen 24 uur van een vrijblijvende prijsopgave.

Contact opnemen