Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Gevelreiniging Utrecht

Vindt u het ook belangrijk om een schoon, fris en goed verzorgd kantoor te hebben? Zowel vanbinnen als vanbuiten? Dan helpt Polman Schoonmaakbedrijf u graag verder. Bij ons kunt u terecht voor vele schoonmaakwerkzaamheden, waarmee wij graag uw kantoor netjes houden. Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar gevelreiniging in de regio Utrecht? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres.

Gratis offerte aanvragen

Waarom uw gevel reinigen?

Uw (kantoor)pand is uw visitekaartje. Met een schoon en verzorgd kantoor maakt u een positieve indruk op uw relaties en heeft uw bedrijf een verzorgde uitstraling. Dit wekt veelal vertrouwen op, wat erg goed van pas komt bij samenwerkingen met zakelijke relaties. Wij werken met zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers, waardoor wij u een scherpe prijs voor een goede kwaliteit aan kunnen bieden.

Tevreden medewerkers

Een schoon pand (vanbinnen en vanbuiten) heeft niet alleen een positieve werking op klantrelaties, ook medewerkers zijn volgens divers onderzoek meer tevreden op kantoor wanneer alles en net en verzorgd uitziet. Nog een goede reden dus om de schoonmaak van uw pand serieus te nemen. Iedereen wil graag werken in een schone werkomgeving. Wanneer de gevel van het pand dan ook nog eens in perfecte, schone staat is, loopt uw personeel (hopelijk) dagelijks met een glimlach het pand in.

Milieuvriendelijke reiniging

Bij het schoonmaken houden wij ook rekening met milieu-, veiligheids- en organisatorische zaken. Zo gebruiken wij milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methodes om slijtage en beschadiging te voorkomen. Polman is een zeer veelzijdig vakkundig bedrijf dat haar specialismen graag voor u inzet.

Onze werkwijze: gevelreiniging

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk op de hoogte van de laatste reinigingstechnieken voor onder andere gevelreiniging. Hier zorgen wij voor door al onze medewerkers goed op te leiden en hen ook regelmatig bij te scholen. Zo werken wij momenteel ook met de nieuwste techniek voor gevelreiniging.

Voor onze gevelreiniging in Utrecht maken wij gebruik van de Torbo lagedruk-vochtstraal techniek. Met een combinatie van de drie elementen lucht, water en een speciaal soort zand kan iedere gevel schoon gestraald worden. Afhankelijk van de soort behandeling en ondergrond veranderen we de samenstelling van de straal voor het beste resultaat. Met de ze techniek kunnen tevens ondergronden waar roest op zit behandeld worden. Wij zetten deze techniek ook in als voorbehandeling voor beton en andere oppervlakten alvorens er een nieuwe afwerklaag aangebracht wordt.

Een groot voordeel van deze techniek is dat er maar weinig straalmiddel nodig is voor resultaat en dat er geen stofproductie is. Dit betekent weinig overlast in de direct omgeving als wij aan de slag gaan met gevelreiniging in Utrecht.

Onze gevelreiniging en -impregnering

Als u de gevel van uw pand wilt laten reinigen dan kunt u kiezen uit onderstaande werkzaamheden. Uiteraard adviseren wij u graag zo goed mogelijk (en altijd eerlijk!) over de beste keuze voor uw gevel.

  • Milieubewust vochtstralen
  • Gevelreiniging
  • Impregneren
  • Hogedruk reiniging tot 400 bar(!)
  • Graffiti verwijdering
  • Glasbewassing

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons gerust, dan leggen we u graag uit wat de verschillen en kosten zijn.

Gratis offerte aanvragen

Over Polman Schoonmaakbedrijf

Polman heeft al meer dan 40 jaar ervaring en kan uw bedrijf van binnen en buiten representatief houden. Het is natuurlijk belangrijk dat als u klanten over de vloer krijgt zij een positieve indruk krijgen en daar draagt een schoon en fris kantoor aan bij. Daarnaast is het ook prettiger werken voor u en uw medewerkers. Werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt zijn:

Op elk onderhoudsgebied hebben wij effectieve werkmethodes ontwikkeld en de reinigingsmiddelen, werkwijzen en apparatuur die wij gebruiken zijn dan ook zorgvuldig gekozen.

Privé uw gevel reinigen

Ook als u privé uw gevel wilt laten reinigen dan kunt u Polman Schoonmaak inschakelen. Onze medewerkers komen ook bij particulieren thuis schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Voor gevelreiniging in Utrecht of de nabije omgeving komen we dus gewoon bij u langs.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelreiniging in regio Utrecht? Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Kijkt u dan eens rond op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen