Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Schoonmaak Nieuwegein

Vindt u het belangrijk om een representatief kantoor te hebben voor wanneer er bezoekers komen? Heeft u zelf niet genoeg tijd om zorg te dragen voor de schoonmaak van uw kantoorpand en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Een schoon en fris kantoor zorgt voor een betere werkomgeving voor zowel u als uw medewerkers en daar helpen wij u graag bij. Dus voor uw schoonmaak nabij Nieuwegein zit u bij ons helemaal goed!

Polman Schoonmaakbedrijf

Bij Polman Schoonmaakbedrijf begrijpen we heel goed dat niet iedereen een groot budget heeft om te besteden aan de schoonmaak. Daarom kunt u bij ons terecht voor betaalbare kwaliteit. Dankzij onze goede organisatie en de vele kennis en ervaring zijn wij in staat om een zeer scherp tarief te hanteren voor hoogwaardige kwaliteit. Naast deze kwaliteit vinden wij het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de communicatie met u, waardoor er een grote betrokkenheid tussen de opdrachtgevers en de werknemers ontstaat.

Werkzaamheden van Polman

Kantoren, bedrijven, instellingen, winkels en ook particulieren kunnen bij Polman terecht voor veel verschillende reinigingsspecialismen. U kunt bij ons terecht voor afzonderlijke werkzaamheden, maar ook voor een totaalpakket. Werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn:

Heeft u andere schoonmaakwerkzaamheden voor ons die hier niet tussen staan? Neemt u dan even contact met ons op, dan kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de diensten van Polman Schoonmaakbedrijf en kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw schoonmaak in Nieuwegein? Vraagt u dan vandaag nog een offerte bij ons aan, dan sturen wij u binnen 24 uur een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Contact opnemen