Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Schoonmaak Houten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van houten, omdat u schoonmaakwerkzaamheden heeft waar u zelf niet aan toe komt? Heeft u een specialist nodig die uw kantoor van binnen en buiten schoon houdt? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner als het aankomt op schoonmaak in Houten en helpen u dan ook graag verder.

Over Polman Schoonmaakbedrijf

In deze tijden worden veel dubbeltjes omgedraaid en dat begrijpen wij bij Polman Schoonmaakbedrijf maar al te goed. Daarom leveren wij u betaalbare kwaliteit. Dankzij onze scherpe prijs kunt u uw kantoorpand van binnen en buiten schoon en fris houden. Wij werken hard om onze klanten langdurige en tevreden relaties te laten worden. Daarnaast werken wij enkel met zeer goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers en houden wij ook rekening met milieu-, veiligheids- en organisatorische zaken. Zo gebruiken wij milieuvriendelijke reinigingsmiddelen- en methodes om slijtage en beschadiging te voorkomen.

Onze werkzaamheden

Het is belangrijk dat uw kantoorpand een representatieve uitstraling heeft, zodat u prettig kunt werken en uw gasten een goede indruk krijgen. Goed schoonhouden houdt natuurlijk in dat er geen vlekken op de stoelen zitten, de toiletten fris zijn, de ramen schoon en dat ook de buitenzijde van het gebouw er goed uit ziet. De buitenkant is het eerste dat mensen van uw bedrijf zien en ook daarmee wilt u natuurlijk een goede indruk maken. Of u nu eenmalig een schoonmaakbedrijf nodig heeft of op regelmatige basis, bij Polman Schoonmaakbedrijf kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze schoonmaak in Houten en de omgeving daarvan en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Contact opnemen