Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Schoonmaak Ede

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in de omgeving van Ede, omdat u uw schoonmaak werkzaamheden graag uit wilt besteden? Dan bent u bij Polman Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven en helpen u graag verder met uw schoonmaak in regio Ede.

Over ons

Polman Schoonmaakbedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het schoonhouden van uw bedrijf van binnen en van buiten. Dankzij deze vele kennis en ervaring zijn wij in staat om een zeer scherp tarief te hanteren voor hoogwaardige kwaliteit. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen een groot budget heeft om te besteden aan de schoonmaak. Naast onze kwaliteit vinden wij het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de communicatie met u, waardoor er een grote betrokkenheid tussen de opdrachtgevers en de werknemers ontstaat.

Waarom kunt u bij ons terecht?

Wanneer er veel schoonmaakwerkzaamheden blijven liggen waar u zelf niet aan toe komt doet u er goed aan om de hulp van Polman Schoonmaakbedrijf in te schakelen. Wij hebben veel referenties in Ede, waardoor wij in staat zijn de volgende werkzaamheden uit te voeren:

Op elk onderhoudsgebied hebben wij effectieve werkmethodes ontwikkeld en de reinigingsmiddelen, werkwijzen en apparatuur die wij gebruiken zijn dan ook zorgvuldig gekozen.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze werkzaamheden of heeft u nog specifieke vragen of de schoonmaak in Ede? Neemt u dan eens contact met ons op door te bellen naar 030 – 695 38 41 of stuur een mail naar info@polmanschoonmaak.nl. Wij helpen u graag verder en nemen alle zorgen rondom de schoonmaak van u over.

Contact opnemen