Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Schoonmaak Amersfoort

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van houten, omdat u schoonmaakwerkzaamheden heeft waar u zelf niet aan toe komt? Heeft u een specialist nodig die uw kantoor van binnen en buiten schoon houdt? Dan is Polman Schoonmaakbedrijf precies de specialist die u zoekt. Met al meer dan 40 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we uw bedrijf representatief kunnen houden. Dus wilt u de schoonmaak in Amersfoort graag uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom Polman Schoonmaakbedrijf?

Met een schoon en verzorgd kantoor maakt u een positieve indruk bij uw relaties en heeft uw bedrijf een goede uitstraling. Dankzij onze goede organisatie en de vele kennis en ervaring die wij in huis hebben zijn wij in staat om scherpe tarieven te koppelen aan een hoger graad van dienstverlening. U betaald bij ons dan ook nooit teveel voor de kwaliteit die eigenlijk van zelfsprekend zou moeten zijn. Naast de kwaliteit van ons werk zijn er nog meer redenen waarom u er goed aan doet om voor Polman Schoonmaakbedrijf te kiezen als het aankomt op uw schoonmaak in Amersfoort. Wij onderscheiden ons door:

  • Een hoge kwalitatieve dienstverlening en een langdurige relatie met tevreden klanten
  • Goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers die een optimale kwaliteit dienstverlening leveren
  • Veel aandacht voor communicatie, waardoor er een grote betrokkenheid met opdrachtgevers en werknemers is
  • Duurzaam ondernemen, rekening houdend met mens en milieu

Werkzaamheden

Wij hebben veel referenties in Amersfoort, waarvoor wij veel uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Van schoonmaakonderhoud tot gevelreiniging en van tapijt- en meubelreiniging tot glazenwassen, wij helpen u er graag bij. Wij nemen u de schoonmaak uit handen, zodat u deze tijd aan de kerntaken van uw onderneming kunt besteden.

Een uitgebreider overzicht van onze werkzaamheden vindt u onder het kopje ‘diensten’ op deze website.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze werkzaamheden en wilt u graag dat Polman uw  choonmaak in Amersfoort uit handen neemt? Neemt u dan eens contact met ons op door te bellen naar 030 – 695 38 41 of stuur een mail naar info@polmanschoonmaak.nl. Wij helpen u graag verder en nemen alle zorgen rondom de schoonmaak van u over.

Contact opnemen