Slide 1
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
Slide 1 - copy - copy
Polman Schoonmaakbedrijf B.V.
Uw pand is uw visitekaartje
previous arrow
next arrow

Hoogwerker verhuur Utrecht

Bent u op zoek naar een hoogwerker in Utrecht om uw werkzaamheden zo veilig mogelijk te verrichten? Bij Polman bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen hoogwerker verhuur in Utrecht en omgeving.

U vindt bij ons diverse hoogwerkers met een werkhoogte van maximaal 24 meter. Wij zijn de afgelopen uitgegroeid tot een betrouwbare kennispartner op het gebied van hoogwerkers, we vertellen u er graag meer over.

Waarom kiezen voor hoogwerker verhuur van Polman?

Veiligheid staat bij ons voorop. Dit geldt al helemaal voor het werken op hoogte. Aan onze hoogwerkers worden hoge eisen gesteld. Een hoogwerker leent zich voor klussen op hoogte, denk aan glasbewassing van grote gebouwen. Dit dient allemaal veilig te gebeuren. Bij Polman is glasbewassing uitgegroeid tot een specialisme. Alle type gevels en gebouwen, ook de hele hoge, zijn voor bereikbaar voor ons en dankzij onze hoogwerkers nu ook voor u.

Meer over een hoogwerker

Onder hoogwerkers verstaan we machines die het mogelijk maken om mensen veilig op hoogte te laten werken. Dit hulpmiddel wordt vaak ingezet in de bouw, voor schoonmaakdoeleinden, industrie en brandweer. Dankzij een hydraulische arm wordt men naar de plaats van bestemming gebracht. Onze hoogwerkers kunnen zowel elektrisch als op benzine worden aangedreven.

Machinekeuze

Om veilig en efficiënt te werken is het kiezen van de juiste hoogwerker van belang. U heeft bij ons de keuze uit de Hinowa met een werkhoogte van 14,7 m en de scanlift, die beschikt over een maximale werkhoogte van 24 m. Bij Polman adviseren we u graag zodat u altijd over de juiste hoogwerker beschikt.

Een hoogwerker is te huren door het formulier op onze website in te vullen of u neem rechtstreeks contact met ons op door te bellen. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk. Binnen 24 uur sturen wij een voorstel op maat.

Meer weten over hoogwerker verhuur?

De afgelopen 40 jaar heeft Polman zich ontwikkeld tot veelzijdig en vakkundig bedrijf op het gebied van schoonmaakonderhoud, sanitair service, glazenwassen, terrasreiniging, gevel impregnering en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van hoogwerker verhuur in Utrecht?

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen